Saltholm
2022 – heden

Wonen aan het water

In het hart van woongebied het Riet te Blauwestad ontwikkelt 1:1architecten in combinatie met Stijkelbouw het schiereiland Saltholm. Op dit mooie natuurlijke wooneiland worden 20 woningen inclusief kavel aangeboden. Het eiland is omringd door een brede waterpartij en alle kavels liggen aan het water. De woningtypes die worden aangeboden zijn divers in architectuur en hebben een moderne, natuurlijke uitstraling met veel glas. Alle woningen zijn levensloopbestendig en voldoen aan de BENG-eisen. De woningen worden inclusief kavel vrij op naam verkocht!
In de brochure van Saltholm kunt u zien welk woningtype we op de kavels aanbieden. Op de bijbehorende prijslijst staan de vanaf prijzen vermeld. Voor de actuele stand van de verkoop raden wij u aan om contact met ons op te nemen.

Woningtypes

Zuidkaper
Noordkaper
Okra
Hoogtij
Hoogtij 2.0
Landhuus 1.0
Langhuus 2.0

Woningtypes

Zuidkaper
De Zuidkaper heeft in de basis een woonoppervlak van 135m2 op de beganegrond. Met opbouw kan deze woning worden uitgebreid tot een riante 6 kamer woning.
Noordkaper
De Noordkaper heeft een woonoppervlak van 110m2 en wordt gekenmerkt door de grote zonneklep waaronder je lekker lang buiten kan zitten.
Okra
De grondgebonden Orka met overdekt terras en inpandige schuur is in de basis een compacte 3 kamer woning. Volledig bebouwd heeft de orka een woonoppervlak van 135m2
Hoogtij
De markante Hoogtij woningen kennen een grote flexibiliteit en zijn eenvoudig uit te breiden met erkers.Woonoppervlak van 105m2 tot 120m2
Hoogtij 2.0
De nieuwste variant van de Hoogtij woningen hebben een vaste veranda en standaard 1 uitbreiding. Met twee uitbreidingen komt het totale woonoppervlak op 135m2
Landhuus 1.0
Het Langhuus 1.0 is een maatwerk woning. De uiterlijke contouren en kleurstelling staan bij deze grondgebonden woning vast maar qua oppervlak en indeling is er veel mogelijk.
Langhuus 2.0
Het Langhuus 2.0 is de meest royale maatwerk woning die op de grootste kavels kan worden gerealiseerd. De dakvorm en kleurstelling staan ook hier vast maar verder stelt u samen met ons uw ideale woning samen.