Lindholm
2022 – heden

Kleurrijk wonen aan het water

Het succesvolle Hoogtij project krijgt op Lindholm een kleurrijk vervolg. Geïnspireerd op de Scandinavische traditie worden de woningen voorzien van een unieke matte kleur. Kies je voor Falu Röd (Zweeds rood), Dalarna Grön (fris groen) of Sommerblå (zomerblauw) beken uw eigen kleur. De grondgebonden woningen worden op royale kavels aangeboden. Naast de bekende woningtypes met uitbreidingen aan de woonkamer of slaapkamer is er een nieuwe variant ontwikkeld. Deze Hoogtij 2.0 heeft een grote veranda aan de waterzijde. Ideaal om het hele jaar door te kunnen genieten van het buitenleven. Alle woningen zijn levensloopbestendig en voldoen aan de BENG-eisen. De woningen worden inclusief kavel vrij op naam verkocht!
In de brochure van Lindholm kunt u zien welk woningtype we op de kavels aanbieden. Op de bijbehorende prijslijst staan de vanaf prijzen vermeld. Voor de actuele stand van de verkoop raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Plattegronden en technische informatie van de verschillende woningtypes vindt u in de downloads.

Woningtypes

Hoogtij 1.0
Hoogtij 1.0 +
Hoogtij 2.0
Langhuus 1.0
Langhuus 2.0

Woningtypes

Hoogtij 1.0
De markante Hoogtij woning heeft een woonoppervlak van 105m2. De basiswoning telt drie slaapkamers, een ruime woonkamer met open keuken, een bijkeuken en een badkamer met optioneel een tweede toilet. De indeling van de Hoogtij woningen kent een grote flexibiliteit en kan in overleg worden aangepast aan u wensen.
Hoogtij 1.0 +
Hoogtij is modulair van opzet en met een uitbreidingen naar de zijkant is eenvoudig extra woonruimte te realiseren. 1 erker vergroot het woonoppervlak tot 120m2. Hoogtij is een duurzaam en levensloopbestendig woonconcept. De woningen zijn geschikt voor bewoning in alle levensfasen. Een erker aan de slaapkamerzijde creëert extra ruimte voor gebruik van rolstoel of rollator. Met twee uitbreidingen komt het woonoppervlak op 135m2
Hoogtij 2.0
De nieuwste variant van de Hoogtij woningen hebben een vaste veranda en standaard 1 uitbreiding. Met twee uitbreidingen komt het totale woonoppervlak op 135m2
Langhuus 1.0
Het Langhuus 1.0 is een maatwerk woning. De uiterlijke contouren en kleurstelling staan bij deze grondgebonden woning vast maar qua oppervlak en indeling is er veel mogelijk.
Langhuus 2.0
Het Langhuus 2.0 is de meest royale maatwerk woning die op de grootste kavels kan worden gerealiseerd. De dakvorm en kleurstelling staan ook hier vast maar verder stelt u samen met ons uw ideale woning samen.